Skönt för hunden

Självklart så vill vi det bästa för våra fyrbenta vänner. Vi ser till att de får den mat som den behöver för dagen och det får sina dagliga promenader för att göra sina behov. Vi aktiverar våra hundar efter behov och de får sova gott i en skön bädd.

Vissa hundar kräver mer omvårdnad än andra och vissa behöver mer aktivitet än andra. Vintertid så kanske det blir kortare promenader än sommartid då en del hundar inte är skapta för den vinterkyla som kan uppstå här i Sverige. Som tur är så finns det även produkter för våra hundar som gör att de kan klara av kylan.

Specialsydda kläder för de små liven som gör att det klarar den kyla de utsätts för då de måste ut för att göra sina behov. Det kan kännas ovant för hunden i första början, men de vänjer sig snabbt och inser att det är skönt att få på sig någon som håller de varm och skön under vinterpromenaden.

Det finns även sköna skor som skyddar tassarna i den kalla snön. Vissa hundar är som sagt mer känsliga än andra och en del hundar kan man vänja med en viss kyla. Blir det för kallt ute så är det inte någon dum idé att dra på lite extra som värmer, även vi klär ju på oss extra då det är kallt ute.